Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Pankiarides Adana Pigoyinoi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ayiomamitis is nu in balbezit. Çerkez onderschept slim de pass. Çerkez passt de bal met de wreef. Skapoullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skapoullis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Çerkez bereikt de bal nog maar net als eerste. Çerkez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skapoullis de bal. Siamandouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamandouras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Louka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lympouras neemt de hoekschop. Karamanis kopt de bal weg. Özburak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özburak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Pankiarides 48%, Adana Pigoyinoi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Pankiarides - Adana Pigoyinoi 0:0

50e minuut.
Ertuğruloğlu speelt de bal door. Siamandouras is nu in balbezit. Ayiomamitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayiomamitis krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Georgiou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siamandouras is nu in balbezit. Ayiomamitis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siamandouras raakt geblesseerd tijdens het duel. Siamandouras neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ertuğruloğlu rent richting de bal. Ertuğruloğlu probeert naar een medespeler te passen. Skapoullis is nu in balbezit. Skapoullis schiet op doel. Akçaba probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Porfyriou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayiomamitis rent richting de bal. Ertuğruloğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ayiomamitis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Ertuğruloğlu passt de bal in één keer door. Georgiou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porfyriou. Porfyriou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Pankiarides 37%, Adana Pigoyinoi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Pankiarides - Adana Pigoyinoi 0:0