Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antikeimenikoi Aeroporoi Bornova Bozkurtlar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Makrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirel Sazlık onderschept slim de pass. Karaolis begaat een overtreding. Karaolis krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zembashis speelt de bal door. Makrides rent richting de bal. Demirel Sazlık rent richting de bal. Makrides onderschept slim de pass. Makrides draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Petrides passt de bal zonder na te denken. Kahveci is nu in balbezit. Kahveci haalt uit met een fantastische trap. Theocharous heeft problemen om de bal te vangen. Paletsios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paletsios niet meer kan verder spelen. Avkıran komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Avkıran met een harde bal richting middenveld. Makrides kopt de bal weg. Mevsimler is nu in balbezit. Gürkan onderschept slim de pass. Gürkan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 39%, Bornova Bozkurtlar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antikeimenikoi Aeroporoi - Bornova Bozkurtlar 0:0

47e minuut.
Daar is Doratlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asprou met een snelle inworp. Demirel Sazlık rent richting de bal. Demirel Sazlık haalt uit met een fantastische trap. Avkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Daar is Demirel Sazlık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zembashis onderschept slim de pass. Zembashis met een sublieme pass. Makrides is nu in balbezit. Makrides draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Karaolis passt de bal met de wreef. Zembashis met een sublieme pass. Beyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mevsimler de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Bornova Bozkurtlar 1:0

55e minuut.
Tselepis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahveci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Karaolis geeft de bal voor. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan passt de bal in één keer door. Makrides rent richting de bal. Makrides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Demirel Sazlık rent richting de bal. Zembashis verovert de bal door een tackle van achteren. Zembashis speelt de bal door. Gürkan rent richting de bal. Gürkan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Beyoğlu is nu in balbezit. Demirel Sazlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beyoğlu krijgt een gele kaart. Demirel Sazlık raakt geblesseerd tijdens het duel. Özuslu met een snel genomen vrije trap. Lambrou rent richting de bal. Theocharous onderschept slim de pass. Theocharous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 39%, Bornova Bozkurtlar 61%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - Bornova Bozkurtlar 1:0