Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antikeimenikoi Aeroporoi Sakarya Akrites
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Zincir de bal. Kâtip verovert de bal door een tackle van achteren. Kâtip speelt de bal door. Eziç is nu in balbezit. Eziç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Paletsios trapt de bal weg. Zincir kopt de bal weg. Michaelides probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eziç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eziç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tselepis heeft problemen om de bal te vangen. Eziç is nu in balbezit. Sofokleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Eziç rent richting de bal. Eziç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Sakarya Akrites 0:1

21e minuut.
Michaelides speelt de bal door. Sofokleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembashis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zembashis krijgt een gele kaart. Sofokleous raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Karaolis met een snelle inworp. Tselepis rent richting de bal. Tselepis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eziç de bal. Eziç haalt uit met een fantastische trap. Paletsios bokst de bal weg.

34e minuut.
Michaelides is nu in balbezit. Zembashis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembashis passt de bal met de wreef. Eziç rent richting de bal. Eziç draait met de bal, schiet en ... Paletsios bokst de bal weg.

35e minuut.
Michaelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan verovert de bal door een tackle van achteren. Gürkan passt de bal in één keer door. Makrides heeft problemen om de bal te vangen. Makrides haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zembashis probeert naar een medespeler te passen. Doratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pertev zijn tegenspeler op de grond. Pertev krijgt een gele kaart. Doratlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doratlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aloneftis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beyoğlu. Aloneftis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michaelides zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eziç bereikt de bal nog maar net als eerste. Eziç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 46%, Sakarya Akrites 54%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - Sakarya Akrites 0:1

48e minuut.
Pertev passt de bal zonder na te denken. Eziç is nu in balbezit. Zembashis rent richting de bal. Eziç verovert de bal door een tackle van achteren. Eziç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Sakarya Akrites 0:2

49e minuut.
Gürkan met een sublieme pass. Makrides rent richting de bal. Eziç verovert de bal door een tackle van achteren. Eziç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pertev rent richting de bal. Zembashis is nu in balbezit. Zembashis passt de bal zonder na te denken. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kaçar rent richting de bal. Karaolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kaçar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaçar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Karaolis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karaolis met een snel genomen vrije trap. Daar is Kerim Güneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan schiet op doel. Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Tselepis rent richting de bal. Tselepis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korun met een snelle inworp. Sofokleous geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - Sakarya Akrites 0:3

75e minuut.
Pertev passt de bal zonder na te denken. Sofokleous rent richting de bal. Sofokleous speelt de bal door. Eziç is nu in balbezit. Eziç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 52%, Sakarya Akrites 48%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - Sakarya Akrites 0:3