Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sprawiedliwość Anamenoi Kurtlar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Asprogenous probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demetriadis neemt de hoekschop. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Anamenoi Kurtlar 0:1

7e minuut.
Nami is nu in balbezit. Sırrı is nu in balbezit. Nami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı onderschept slim de pass. Sırrı draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tüzünkan met een harde bal richting middenveld. Özkök kopt de bal weg. Assiotis heeft problemen om de bal te vangen. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Özkök probeert naar een medespeler te passen. Sırrı rent richting de bal. Sırrı draait met de bal, schiet en ... Tüzünkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Assiotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Anamenoi Kurtlar 0:2

16e minuut.
Aloneftis probeert naar een medespeler te passen. Sırrı probeert de bal met de borst te controleren. Asprogenous bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı rent richting de bal. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis passt de bal met de wreef. Sırrı rent richting de bal. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Anamenoi Kurtlar 0:3

27e minuut.
Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özkök. Özkök krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Demetriadis probeert de bal met de borst te controleren. Tselepis is nu in balbezit. Büyükuslu onderschept slim de pass. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tselepis rent richting de bal. Tselepis geeft een hoge lob. Karvazonis heeft problemen om de bal te vangen. Aloneftis rent richting de bal. Aloneftis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Anamenoi Kurtlar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprawiedliwość 51%, Anamenoi Kurtlar 49%.
sprawiedliwość - Anamenoi Kurtlar 0:4

46e minuut.
Birgül rent richting de bal. Birgül speelt de bal door. Onbaşı speelt de bal door. Kyprianou is nu in balbezit. Kyprianou passt de bal zonder na te denken. Paal!

49e minuut.
Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyprianou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karvazonis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tüzünkan met een harde bal richting middenveld. Özkök kopt de bal weg. Klungelig pakt Nami de bal. Sırrı rent richting de bal. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Büyükuslu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükuslu kopt de bal weg. Filotas is nu in balbezit. Themistocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Themistocleous geeft een lange en hoge pass. Exadaktilos bokst de bal weg.

82e minuut.
Tselepis onderschept slim de pass. Tselepis probeert naar een medespeler te passen. Demetriadis rent richting de bal. Demetriadis speelt de bal door. Aloneftis probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Anamenoi Kurtlar 0:5

87e minuut.
Birgül is nu in balbezit. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis passt de bal in één keer door. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprawiedliwość 41%, Anamenoi Kurtlar 59%.
sprawiedliwość - Anamenoi Kurtlar 0:5