Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xeroles Psarakes Bakırköy Ydraylikoi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Emin Kaptan is nu in balbezit. Dolmacı begaat een overtreding. Emin Kaptan raakt geblesseerd tijdens het duel. Emin Kaptan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papettas probeert de bal met de borst te controleren. Akcansoy rent richting de bal. Akcansoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Emin Kaptan rent richting de bal. Dolmacı onderschept slim de pass. Agathokleous rent richting de bal. Dolmacı onderschept slim de pass. Dolmacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cakici heeft problemen om de bal te vangen. Dolmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Dolmacı passt de bal met de wreef. Adal is nu in balbezit. Adal haalt uit met een fantastische trap. Iaponas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 52%, Bakırköy Ydraylikoi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xeroles Psarakes - Bakırköy Ydraylikoi 0:0

46e minuut.
Emin Kaptan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsierkezos komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Paraskeua is nu in balbezit. Paraskeua passt de bal met de wreef. Alexandrou rent richting de bal. Akcansoy onderschept slim de pass. Akcansoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Çiftçioğlu kopt de bal weg. Daar is Adal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasianos is nu in balbezit. Adal verovert de bal door een tackle van achteren. Adal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Birinci geeft een lange en hoge pass. Kasianos is nu in balbezit. Dolmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adal rent richting de bal. Adal haalt uit met een fantastische trap. Iaponas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeroles Psarakes - Bakırköy Ydraylikoi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 48%, Bakırköy Ydraylikoi 52%.
Xeroles Psarakes - Bakırköy Ydraylikoi 1:0