Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antikeimenikoi Aeroporoi MEAP
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Çulhaoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Karaolis de bal. Atakan rent richting de bal. Atakan schiet op doel. Çelebi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 0:1

7e minuut.
Paletsios trapt de bal weg van het doel. Daar is Yücel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zembashis is nu in balbezit. Yücel is nu in balbezit. Yücel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Karaolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaolis speelt de bal door. Makrides is nu in balbezit. Makrides draait met de bal, schiet en ... Kanaourides probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Makrides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orfanides rent richting de bal. Güney rent richting de bal. Orfanides onderschept slim de pass. Orfanides draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrou probeert naar een medespeler te passen. Çelebi speelt de bal door. Orfanides rent richting de bal. Orfanides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 1:1

43e minuut.
Daar is Karaolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manyera is nu in balbezit. Manyera probeert naar een medespeler te passen. Atakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 48%, MEAP 52%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 1:2

77e minuut.
Atakan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okkarides komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 52%, MEAP 48%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 1:2