Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anamenoi Kurtlar Xeroles Psarakes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sırrı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deniz wilt de vrije trap nemen. Papettas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ergün heeft problemen om de bal te vangen. Atun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ergün raakt geblesseerd tijdens het duel. Özkök met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sırrı de bal. Birinci rent richting de bal. Deniz onderschept slim de pass. Deniz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Georgiades geeft een hoge lob. Inworp. Demetriadis met de inworp. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 1:0

26e minuut.
Deniz passt de bal zonder na te denken. Filotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Filotas geeft een lange en hoge pass. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Atun heeft problemen om de bal te vangen. Özkök rent richting de bal. Özkök probeert naar een medespeler te passen. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nolan speelt de bal door. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun passt de bal zonder na te denken. Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiades haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 38%, Xeroles Psarakes 62%.
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 1:0

46e minuut.
Birinci probeert naar een medespeler te passen. Papettas heeft problemen om de bal te vangen. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz schiet op doel. Çerkez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 2:0

54e minuut.
Georgiades rent richting de bal. Çiftçioğlu geeft een hoge lob. Nikolaidis kopt de bal weg. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 46%, Xeroles Psarakes 54%.
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 2:1