Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Gençlerbirliği Kremastoí Rokades
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Atalay probeert de bal met de borst te controleren. Çağırgan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dionysiou de bal. Veziroğlu rent richting de bal. Veziroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Kremastoí Rokades 0:1

12e minuut.
Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros passt de bal met de wreef. Fasouliotis rent richting de bal. Hadjiaros onderschept slim de pass. Hadjiaros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Angelides trapt de bal weg. Atalay kopt de bal weg. Kalapodas controleert de bal met de borst. Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Efthimiadis bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vekil trapt de bal weg. Çelik kopt de bal weg. Çağırgan rent richting de bal. Çağırgan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağırgan rent richting de bal. Çağırgan passt de bal met de wreef. Veziroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veziroğlu draait met de bal, schiet en ... Vekil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Ampelakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrou is nu in balbezit. Ampelakos verovert de bal door een tackle van achteren. Veziroğlu is nu in balbezit. Veziroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Çelik kopt de bal weg. Konat rent richting de bal. Hadjiaros maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hadjiaros naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Anış trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokopis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağırgan rent richting de bal. Çağırgan geeft een hoge lob. Vekil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 61%, Kremastoí Rokades 39%.
Erzincan Gençlerbirliği - Kremastoí Rokades 0:1

48e minuut.
Ampelakos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amca met de inworp. Çelik is nu in balbezit. Çelik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Öztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Öztürk geeft een hoge lob. Dionysiou heeft problemen om de bal te vangen. Veziroğlu is nu in balbezit. Veziroğlu schiet op doel. Vekil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 36%, Kremastoí Rokades 64%.
Erzincan Gençlerbirliği - Kremastoí Rokades 0:1