Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Gençlerbirliği Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zaim is nu in balbezit. Alexandrou is nu in balbezit. Zaim verovert de bal door een tackle van achteren. Zaim passt de bal met de wreef. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 0:1

11e minuut.
Dionysiou trapt de bal weg van het doel. Çelik kopt de bal weg. Merkis heeft problemen om de bal te vangen. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Velis passt de bal met de wreef. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Vural onderschept slim de pass. Velis is nu in balbezit. Velis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 0:2

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manyera met een harde bal richting middenveld. Hadjitoffis kan de bal niet met de borst controleren. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Manyera met een harde bal richting middenveld. Alexandrou rent richting de bal. Alexandrou probeert naar een medespeler te passen. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 1:2

33e minuut.
Alexandrou probeert naar een medespeler te passen. Çelik is nu in balbezit. Çelik speelt de bal door. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Antoniadis bokst de bal weg.

38e minuut.
Anış geeft een hoge lob. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca passt de bal met de wreef. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 52%, Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 48%.
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 1:2

47e minuut.
Zaim controleert de bal met de borst. Çelik is nu in balbezit. Çelik passt de bal in één keer door. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Alexandrou met een sublieme pass. Taner rent richting de bal. Taner geeft de bal voor. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Merkis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taner met een snelle inworp. Çelik is nu in balbezit. Çelik geeft een lange en hoge pass. Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Anış geeft een hoge lob. Çelik probeert de bal aan de voet te houden. Hadjitoffis rent richting de bal. Çelik onderschept slim de pass. Çelik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hadjitoffis passt de bal met de wreef. Velis is nu in balbezit. Alexandrou is nu in balbezit. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis schiet op doel. Manyera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vural probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Durduran de bal onder controle te krijgen. Merkis rent richting de bal. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 45%, Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 55%.
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 1:2