Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enosis Atzamides Adikoimenoi Lykoi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Süreç is nu in balbezit. Karaolis verovert de bal door een tackle van achteren. Karaolis met een sublieme pass. Borak rent richting de bal. Borak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Karaolis met een snelle inworp. Afxentiou geeft een lange en hoge pass. Çağnan is nu in balbezit. Çağnan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bengüsu heeft problemen om de bal te vangen. Stylianou verovert de bal door een tackle van achteren. Stylianou geeft de bal voor. Borak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Themistocleous is nu in balbezit. Themistocleous passt de bal met de wreef. Alexandrou speelt de bal door. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 44%, Adikoimenoi Lykoi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enosis Atzamides - Adikoimenoi Lykoi 0:0

50e minuut.
Karaolis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filotas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Filotas kopt de bal weg. Afxentiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Afxentiou passt de bal zonder na te denken. Borak rent richting de bal. Borak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pashialis probeert de bal met de borst te controleren. Bengüsu rent richting de bal. Bengüsu probeert naar een medespeler te passen. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan draait met de bal, schiet en ... Loizou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Omerou met de inworp. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis met een sublieme pass. Borak is nu in balbezit. Borak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Stylianou rent richting de bal. Süreç bereikt de bal nog maar net als eerste. Süreç passt de bal in één keer door. Afxentiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Afxentiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - Adikoimenoi Lykoi 1:0

74e minuut.
Bengüsu rent richting de bal. Met opzet legt Stylianou zijn tegenspeler op de grond. Bengüsu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Süreç met een snel genomen vrije trap. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan schiet op doel. Loizou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enosis Atzamides - Adikoimenoi Lykoi 1:1

80e minuut.
Bengüsu haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Yücel met een harde bal richting middenveld. Borak rent richting de bal. Borak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pashialis verovert de bal door een tackle van achteren. Pashialis geeft de bal voor. Bağışkan is nu in balbezit. Borak onderschept slim de pass. Borak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 42%, Adikoimenoi Lykoi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enosis Atzamides - Adikoimenoi Lykoi 1:1