Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes Erzincan Alepoydes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Durduran met een snelle inworp. Çelebi kan de bal niet met de borst controleren. Çelebi geeft een lange en hoge pass. Zaim kopt de bal weg. Yiangoulis probeert de bal aan de voet te houden. Kissonergis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hadjitoffis rent richting de bal. Leonidou onderschept slim de pass. Leonidou speelt de bal door. Kittos is nu in balbezit. Kittos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Leonidou is nu in balbezit. Leonidou geeft een lange en hoge pass. Praxitelous heeft problemen om de bal te vangen. Kittos is nu in balbezit. Kittos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Güneş passt de bal zonder na te denken. Kettenis is nu in balbezit. Floratos verovert de bal door een tackle van achteren. Floratos draait met de bal, schiet en ... Merkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Erzincan Alepoydes 0:1

41e minuut.
Georgallides geeft de bal voor. Inworp. Çelebi met een snelle inworp. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu geeft de bal voor. Kissonergis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Leonidou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uyguner met de inworp. Celalletinoğlu rent richting de bal. Celalletinoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kissonergis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Erzincan Alepoydes 1:1

44e minuut.
Floratos rent richting de bal. Hadjitoffis verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjitoffis passt de bal met de wreef. Kittos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittos draait met de bal, schiet en ... Antoniadis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 52%, Erzincan Alepoydes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Erzincan Alepoydes 1:1

50e minuut.
Zaim speelt de bal door. Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durduran begaat een overtreding. Durduran krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Praxitelous is nu in balbezit. Kittos rent richting de bal. Kittos passt de bal in één keer door. Floratos is nu in balbezit. Floratos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bektaş passt de bal zonder na te denken. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu passt de bal in één keer door. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Çiftçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Çiftçioğlu passt de bal met de wreef. Papakyriakou is nu in balbezit. Velis onderschept slim de pass. Velis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Erzincan Alepoydes 2:1

85e minuut.
Çiftçioğlu trapt de bal weg van het doel. Güneş heeft problemen om de bal te vangen. Durduran begaat een overtreding. Durduran krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 45%, Erzincan Alepoydes 55%.
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Erzincan Alepoydes 2:1