Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adikoimenoi Lykoi The Village
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Soytaç kopt de bal weg. Inworp. Themistocleous met een snelle inworp. Alexandrou rent richting de bal. Alexandrou geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tokel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüsu verovert de bal door een tackle van achteren. Tsierkezos rent richting de bal. Bengüsu rent richting de bal. Bengüsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Lykoi - The Village 1:0

32e minuut.
Tekman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porfyriou heeft problemen om de bal te vangen. Akalin is nu in balbezit. Porfyriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfyriou passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Lykoi 50%, The Village 50%.
Adikoimenoi Lykoi - The Village 1:0

47e minuut.
Tekman probeert naar een medespeler te passen. Akalin is nu in balbezit. Akalin passt de bal zonder na te denken. Tsierkezos is nu in balbezit. Tsierkezos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Themistocleous speelt de bal door. Süreç bereikt de bal nog maar net als eerste. Süreç probeert naar een medespeler te passen. Tsierkezos is nu in balbezit. Tsierkezos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stylianides is nu in balbezit. Stylianides draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bağışkan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porfyriou zal de hoekschop nemen. Andıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kolokasis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kolokasis verovert de bal door een tackle van achteren. Kolokasis probeert naar een medespeler te passen. Stylianides bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianides schiet op doel. Bağışkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tümen speelt de bal door. Stylianides bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianides verovert de bal door een tackle van achteren. Stylianides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adikoimenoi Lykoi - The Village 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Lykoi 53%, The Village 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adikoimenoi Lykoi - The Village 1:1