Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kryoplastoi Kreatempores Asxetoi Skoyntroi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özuslu raakt geblesseerd tijdens het duel. Özuslu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paspallis rent richting de bal. Paspallis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar geeft een hoge lob. Nabi is nu in balbezit. Paspallis rent richting de bal. Paspallis draait met de bal, schiet en ... Rotsides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Garpozis rent richting de bal. Garpozis speelt de bal door. Roussias is nu in balbezit. Roussias schiet op doel. Moraris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kryoplastoi Kreatempores - Asxetoi Skoyntroi 0:1

21e minuut.
Kantzilieris passt de bal zonder na te denken. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar rent richting de bal. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kantzilieris is nu in balbezit. Kantzilieris passt de bal in één keer door. Roussias rent richting de bal. Roussias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kryoplastoi Kreatempores - Asxetoi Skoyntroi 0:2

33e minuut.
Ersan speelt de bal door. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis passt de bal in één keer door. Roussias rent richting de bal. Roussias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ersan geeft een hoge lob. Kantzilieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantzilieris passt de bal met de wreef. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kryoplastoi Kreatempores 44%, Asxetoi Skoyntroi 56%.
Kryoplastoi Kreatempores - Asxetoi Skoyntroi 0:2

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rotsides trapt de bal weg van het doel. Özuslu kopt de bal weg. Klungelig pakt Paspallis de bal. Paspallis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Afxentiou speelt de bal door. Münir bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir passt de bal zonder na te denken. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Socratous heeft problemen om de bal te vangen. Fokkis verovert de bal door een tackle van achteren. Fokkis passt de bal met de wreef. Paspallis is nu in balbezit. Paspallis draait met de bal, schiet en ... Rotsides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kryoplastoi Kreatempores - Asxetoi Skoyntroi 1:2

65e minuut.
Afxentiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Afxentiou geeft een hoge lob. Kountouris is nu in balbezit. Roussias is nu in balbezit. Roussias draait met de bal, schiet en ... Moraris bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Nabi geeft een lange en hoge pass. Larkou rent richting de bal. Larkou passt de bal in één keer door. Özustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özustaoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Socratous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Münir probeert naar een medespeler te passen. Paspallis is nu in balbezit. Paspallis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kryoplastoi Kreatempores - Asxetoi Skoyntroi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kryoplastoi Kreatempores 50%, Asxetoi Skoyntroi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kryoplastoi Kreatempores - Asxetoi Skoyntroi 2:2