Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enosis Atzamides Kremastoí Rokades
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Öztürk rent richting de bal. Öztürk geeft een hoge lob. Zaim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öztürk neemt de hoekschop. Loizou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Borak rent richting de bal. Karamanis onderschept slim de pass. Karamanis met een sublieme pass. Afxentiou rent richting de bal. Afxentiou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Borak rent richting de bal. Konat verovert de bal door een tackle van achteren. Konat geeft een lange en hoge pass. Soğukpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Soğukpınar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Çağırgan rent richting de bal. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis met een sublieme pass. Borak rent richting de bal. Borak draait met de bal, schiet en ... Efthimiadis bokst de bal weg.

31e minuut.
Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Öztürk passt de bal zonder na te denken. Daar is Soğukpınar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soğukpınar draait met de bal, schiet en ... Loizou bokst de bal weg.

34e minuut.
Zaim is nu in balbezit. Öztürk rent richting de bal. Öztürk passt de bal zonder na te denken. Soğukpınar rent richting de bal. Soğukpınar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 56%, Kremastoí Rokades 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enosis Atzamides - Kremastoí Rokades 0:0

50e minuut.
Konat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karaolis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afxentiou is nu in balbezit. Afxentiou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis geeft een lange en hoge pass. Angelides kopt de bal weg. Klungelig pakt Borak de bal. Borak draait met de bal, schiet en ... Efthimiadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Afxentiou rent richting de bal. Afxentiou probeert naar een medespeler te passen. Borak rent richting de bal. Borak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - Kremastoí Rokades 1:0

84e minuut.
Kalapodas verovert de bal door een tackle van achteren. Kalapodas probeert naar een medespeler te passen. Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Afxentiou onderschept slim de pass. Afxentiou haalt uit met een fantastische trap. Efthimiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 40%, Kremastoí Rokades 60%.
Enosis Atzamides - Kremastoí Rokades 1:0