Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kataprasinoi Kartallar Adikoimenoi Lykoi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


18e minuut.
Daar is Akalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniou rent richting de bal. Antoniou passt de bal zonder na te denken. Erol is nu in balbezit. Erol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erol is nu in balbezit. Erol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Antoniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou probeert naar een medespeler te passen. Karacaoglu met een sublieme pass. Erol rent richting de bal. Erol schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Klungelig pakt Erol de bal. Bağışkan met een sublieme pass. Erol is nu in balbezit. Erol schiet op doel. Andıç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Adikoimenoi Lykoi 1:0

30e minuut.
Erol bereikt de bal nog maar net als eerste. Erol geeft een hoge lob. Bağışkan probeert de bal aan de voet te houden. Günkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günkan geeft de bal voor. Andıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andıç probeert naar een medespeler te passen. Bengüsu kopt de bal weg. Mavris rent richting de bal. Tsierkezos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsierkezos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Antoniou kopt de bal weg. Erol heeft problemen om de bal te vangen. Süreç rent richting de bal. Erol onderschept slim de pass. Erol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Karagiannis kopt de bal weg. Tsierkezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliçin verovert de bal door een tackle van achteren. Bengüsu onderschept slim de pass. Bengüsu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Themistocleous is nu in balbezit. Themistocleous passt de bal met de wreef. Akalin rent richting de bal. Erol bereikt de bal nog maar net als eerste. Erol draait met de bal, schiet en ... Andıç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kataprasinoi Kartallar 28%, Adikoimenoi Lykoi 72%.
Kataprasinoi Kartallar - Adikoimenoi Lykoi 1:0

56e minuut.
Antoniou rent richting de bal. Antoniou geeft een lange en hoge pass. Günkan heeft problemen om de bal te vangen. Erol rent richting de bal. Erol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alexandrou rent richting de bal. Inworp. Karagiannis met de inworp. Günkan rent richting de bal. Günkan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tsierkezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan is nu in balbezit. Bengüsu verovert de bal door een tackle van achteren. Bengüsu schiet op doel. Dereseven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kataprasinoi Kartallar - Adikoimenoi Lykoi 1:1

71e minuut.
Floratos geeft de bal voor. Karacaoglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacaoglu passt de bal met de wreef. Eliçin rent richting de bal. Eliçin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Themistocleous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Süreç bereikt de bal nog maar net als eerste. Süreç met een sublieme pass. Tsierkezos rent richting de bal. Tsierkezos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pittakas kopt de bal weg. Karacaoglu is nu in balbezit. Karacaoglu passt de bal zonder na te denken. Antoniou rent richting de bal. Antoniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kataprasinoi Kartallar - Adikoimenoi Lykoi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kataprasinoi Kartallar 32%, Adikoimenoi Lykoi 68%.
Kataprasinoi Kartallar - Adikoimenoi Lykoi 2:1