Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asxetoi Skoyntroi Kremastoí Rokades
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


32e minuut.
Çağırgan met een sublieme pass. Garpozis rent richting de bal. Ampelakos begaat een overtreding. Ampelakos krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Öztürk met een sublieme pass. Münir rent richting de bal. Münir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roussias de bal. Roussias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ampelakos rent richting de bal. Münir verovert de bal door een tackle van achteren. Münir met een sublieme pass. Roussias is nu in balbezit. Roussias draait met de bal, schiet en ... Güven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roussias rent richting de bal. Roussias schiet op doel. Güven bokst de bal weg. Roussias is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kantzilieris neemt de hoekschop. Daar is Roussias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roussias springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asxetoi Skoyntroi 45%, Kremastoí Rokades 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asxetoi Skoyntroi - Kremastoí Rokades 0:0

79e minuut.
Afxentiou verovert de bal door een tackle van achteren. Afxentiou probeert naar een medespeler te passen. Münir met een sublieme pass. Roussias is nu in balbezit. Roussias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asxetoi Skoyntroi 49%, Kremastoí Rokades 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asxetoi Skoyntroi - Kremastoí Rokades 0:0