Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enosis Atzamides The Village
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Tümen probeert naar een medespeler te passen. Kolokasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolokasis passt de bal met de wreef. Stylianides bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianides haalt uit met een fantastische trap. Loizou bokst de bal weg.

24e minuut.
Erçal kopt de bal weg. Stylianides rent richting de bal. Omerou begaat een overtreding. Stylianides is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soytaç komt bij de bal en schiet. Loizou bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Borak de bal onder controle te krijgen. Stylianides bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianides passt de bal in één keer door. Kolokasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolokasis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Porfyriou is nu in balbezit. Stylianou onderschept slim de pass. Stylianou geeft de bal voor. Borak is nu in balbezit. Borak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stylianides is nu in balbezit. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stylianides zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stylianides naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Economides verovert de bal door een tackle van achteren. Economides met een sublieme pass. Tekman rent richting de bal. Borak verovert de bal door een tackle van achteren. Borak draait met de bal, schiet en ... Kontou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 46%, The Village 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enosis Atzamides - The Village 0:0

48e minuut.
Inworp. Soytaç met de inworp. Tekman rent richting de bal. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolokasis rent richting de bal. Kolokasis schiet op doel. Loizou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - The Village 0:1

57e minuut.
Tekman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mavros komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Afxentiou passt de bal met de wreef. Borak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokel. Tokel krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tümen is nu in balbezit. Tümen probeert naar een medespeler te passen. Kolokasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolokasis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yücel de bal onder controle te krijgen. Loizou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - The Village 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 58%, The Village 42%.
Enosis Atzamides - The Village 0:2