Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Village Kryoplastoi Kreatempores
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Güven met een sublieme pass. Stylianides bereikt de bal nog maar net als eerste. Raşit begaat een overtreding. Raşit krijgt een gele kaart. Stylianides is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tokel met een snel genomen vrije trap. Kolokasis krijgt zijn hoofd ertegen. Roussounides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Village - Kryoplastoi Kreatempores 1:0

34e minuut.
Tokel verovert de bal door een tackle van achteren. Tokel geeft een lange en hoge pass. Kountouris heeft problemen om de bal te vangen. Kolokasis is nu in balbezit. Kolokasis haalt uit met een fantastische trap. Roussounides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Öztürk is nu in balbezit. Akar rent richting de bal. Kikou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kikou krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Güven verovert de bal door een tackle van achteren. Güven probeert naar een medespeler te passen. Kalapodas rent richting de bal. Kalapodas haalt uit met een fantastische trap. Özustaoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Kontou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Village 60%, Kryoplastoi Kreatempores 40%.
The Village - Kryoplastoi Kreatempores 1:0

53e minuut.
Kountouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kountouris geeft een lange en hoge pass. Stylianides rent richting de bal. Stylianides draait met de bal, schiet en ... Economides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Tokel geeft een lange en hoge pass. Kountouris kopt de bal weg. Tokel heeft problemen om de bal te vangen. Tümen rent richting de bal. Tümen geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nabi heeft problemen om de bal te vangen. Nabi passt de bal zonder na te denken. Fokkis is nu in balbezit. Fokkis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Village - Kryoplastoi Kreatempores 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Village 40%, Kryoplastoi Kreatempores 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Village - Kryoplastoi Kreatempores 1:1