Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asxetoi Skoyntroi Enosis Atzamides
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Zaim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ersan met een snelle inworp. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Socratous rent richting de bal. Socratous speelt de bal door. Zaim is nu in balbezit. Ersan verovert de bal door een tackle van achteren. Ersan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Roussias is nu in balbezit. Pashialis is nu in balbezit. Roussias onderschept slim de pass. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asxetoi Skoyntroi - Enosis Atzamides 1:0

25e minuut.
Çağnan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filotas komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Zaim rent richting de bal. Ersan onderschept slim de pass. Ersan geeft een lange en hoge pass. Roussias rent richting de bal. Roussias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Afxentiou de bal. Kav rent richting de bal. Afxentiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak rent richting de bal. Borak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Rotsides probeert naar een medespeler te passen. Daar is Omerou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garpozis speelt de bal door. Roussias is nu in balbezit. Roussias schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Stylianou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ersan met een snelle inworp. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asxetoi Skoyntroi 54%, Enosis Atzamides 46%.
Asxetoi Skoyntroi - Enosis Atzamides 1:0

51e minuut.
Zaim is nu in balbezit. Garpozis onderschept slim de pass. Stylianou is nu in balbezit. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stylianou probeert de bal met de borst te controleren. Kav rent richting de bal. Kav speelt de bal door. Roussias rent richting de bal. Roussias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Münir speelt de bal door. Yücel rent richting de bal. Roussias verovert de bal door een tackle van achteren. Roussias haalt uit met een fantastische trap. Loizou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asxetoi Skoyntroi - Enosis Atzamides 2:0

77e minuut.
Afxentiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak is nu in balbezit. Afxentiou is nu in balbezit. Borak rent richting de bal. Borak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asxetoi Skoyntroi - Enosis Atzamides 2:1

82e minuut.
Daar is Afxentiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afxentiou passt de bal met de wreef. Asprogenous bereikt de bal nog maar net als eerste. Borak verovert de bal door een tackle van achteren. Borak draait met de bal, schiet en ... Rotsides bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asxetoi Skoyntroi 46%, Enosis Atzamides 54%.
Asxetoi Skoyntroi - Enosis Atzamides 2:1