Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kremastoí Rokades Adikoimenoi Lykoi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Bengüsu verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanis rent richting de bal. Bengüsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fasouliotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ampelakos is nu in balbezit. Bengüsu onderschept slim de pass. Bengüsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 0:1

7e minuut.
Flouris probeert naar een medespeler te passen. Süreç heeft problemen om de bal te vangen. Veziroğlu is nu in balbezit. Çağırgan is nu in balbezit. Çağırgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 1:1

9e minuut.
Öztürk speelt de bal door. Veziroğlu is nu in balbezit. Süreç bereikt de bal nog maar net als eerste. Veziroğlu onderschept slim de pass. Veziroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bengüsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan rent richting de bal. Konat rent richting de bal. Pehlivan onderschept slim de pass. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ampelakos rent richting de bal. Süreç verovert de bal door een tackle van achteren. Süreç speelt de bal door. Bengüsu rent richting de bal. Bengüsu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fasouliotis probeert naar een medespeler te passen. Bengüsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüsu rent richting de bal. Bengüsu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Ampelakos passt de bal in één keer door. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. Efthimiadis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 1:2

28e minuut.
Efthimiadis probeert naar een medespeler te passen. Akalin kopt de bal weg. Ampelakos is nu in balbezit. Bengüsu onderschept slim de pass. Bengüsu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Bengüsu rent richting de bal. Bengüsu met een sublieme pass. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 1:3

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pittakas met een snelle inworp. Bengüsu is nu in balbezit. Bengüsu draait met de bal, schiet en ... Daar is Kalapodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 1:4

35e minuut.
Süreç verovert de bal door een tackle van achteren. Süreç geeft een hoge lob. Kalapodas heeft problemen om de bal te vangen. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. Efthimiadis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Süreç is nu in balbezit. Süreç speelt de bal door. Daar is Fasouliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bengüsu is nu in balbezit. Bengüsu geeft de bal voor. Efthimiadis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kremastoí Rokades 73%, Adikoimenoi Lykoi 27%.
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 1:4

48e minuut.
Chrysostomou verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysostomou passt de bal in één keer door. Pehlivan rent richting de bal. Bengüsu is nu in balbezit. Bengüsu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pehlivan rent richting de bal. Karamanis is nu in balbezit. Pehlivan onderschept slim de pass. Bengüsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 1:5

55e minuut.
Bengüsu is nu in balbezit. Bengüsu geeft een lange en hoge pass. Angelides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Daar is Karamanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akalin verovert de bal door een tackle van achteren. Akalin speelt de bal door. Veziroğlu rent richting de bal. Veziroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Koliantris trapt de bal weg van het doel. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanis speelt de bal door. Veziroğlu is nu in balbezit. Veziroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Efthimiadis niet meer kan verder spelen. Güven komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Konat geeft een lange en hoge pass. Öztürk probeert de bal met de borst te controleren. Öztürk met een sublieme pass. Veziroğlu rent richting de bal. Veziroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kremastoí Rokades 42%, Adikoimenoi Lykoi 58%.
Kremastoí Rokades - Adikoimenoi Lykoi 1:5