Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kryoplastoi Kreatempores Kataprasinoi Kartallar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Şeref probeert de bal met de borst te controleren. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Günkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Günkan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Eliçin met een sublieme pass. Özuslu met een sublieme pass. Nabi probeert naar een medespeler te passen. Kalapodas is nu in balbezit. Kalapodas haalt uit met een fantastische trap. Dereseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Roussounides trapt de bal weg van het doel. Karacaoglu kopt de bal weg. Akar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antoniou is nu in balbezit. Antoniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kryoplastoi Kreatempores - Kataprasinoi Kartallar 0:1

26e minuut.
Antoniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Erol is nu in balbezit. Antoniou is nu in balbezit. Erol bereikt de bal nog maar net als eerste. Erol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Karacaoglu geeft een lange en hoge pass. Kountouris heeft problemen om de bal te vangen. Kountouris geeft een hoge lob. Antoniou rent richting de bal. Antoniou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kryoplastoi Kreatempores - Kataprasinoi Kartallar 0:2

35e minuut.
Karagiannis passt de bal in één keer door. Fokkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokkis passt de bal met de wreef. Kalapodas is nu in balbezit. Kalapodas draait met de bal, schiet en ... Dereseven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Roussounides trapt de bal weg. Eliçin kopt de bal weg. Karacaoglu speelt de bal door. Kalapodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalapodas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Antoniou verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniou passt de bal zonder na te denken. Eliçin met een sublieme pass. Erol bereikt de bal nog maar net als eerste. Erol schiet op doel. Roussounides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kryoplastoi Kreatempores 52%, Kataprasinoi Kartallar 48%.
Kryoplastoi Kreatempores - Kataprasinoi Kartallar 0:2

52e minuut.
Eliçin met een sublieme pass. Erol bereikt de bal nog maar net als eerste. Erol probeert naar een medespeler te passen. Antoniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kryoplastoi Kreatempores - Kataprasinoi Kartallar 0:3

55e minuut.
Günkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eliçin kan de bal niet met de borst controleren. Nabi met een sublieme pass. Kalapodas rent richting de bal. Kalapodas schiet op doel. Dereseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akar. Akar krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Özustaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nabi geeft een hoge lob. Nolan probeert de bal aan de voet te houden. Kalapodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalapodas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Nolan geeft een lange en hoge pass. Özustaoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Spoliaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Özustaoğlu onderschept slim de pass. Özustaoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kryoplastoi Kreatempores 52%, Kataprasinoi Kartallar 48%.
Kryoplastoi Kreatempores - Kataprasinoi Kartallar 0:3