Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal Demirspor Young Galatasaray
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 23.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Necatigil rent richting de bal. Brugnoli onderschept slim de pass. Brugnoli geeft een lange en hoge pass. Kessler rent richting de bal. Kessler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Çınar passt de bal in één keer door. Herea is nu in balbezit. Necatigil begaat een overtreding. Necatigil krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Herea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dubajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çınar is nu in balbezit. Dubajić verovert de bal door een tackle van achteren. Dubajić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Brugnoli geeft een hoge lob. Laifis rent richting de bal. Skorulski onderschept slim de pass. Skorulski probeert naar een medespeler te passen. Dubajić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - Young Galatasaray 0:1

9e minuut.
Necatigil met een sublieme pass. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brugnoli rent richting de bal. Pashialis verovert de bal door een tackle van achteren. Pashialis speelt de bal door. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Başyiğit rent richting de bal. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit onderschept slim de pass. Necatigil rent richting de bal. Necatigil haalt uit met een fantastische trap. Hermanis bokst de bal weg.

27e minuut.
Papadimitiou probeert naar een medespeler te passen. Herea kopt de bal weg. Laifis controleert de bal met de borst. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Kessler rent richting de bal. Kessler passt de bal in één keer door. Dubajić rent richting de bal. Dubajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pashialis onderschept slim de pass. Pashialis passt de bal met de wreef. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit draait met de bal, schiet en ... Hermanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Emin Kaptan de bal. Herea is nu in balbezit. Herea met een sublieme pass. Dubajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 50%, Young Galatasaray 50%.
Kartal Demirspor - Young Galatasaray 0:1

51e minuut.
Elter verovert de bal door een tackle van achteren. Elter geeft de bal voor. Klungelig pakt Laifis de bal. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - Young Galatasaray 0:2

61e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler met een sublieme pass. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubajić rent richting de bal. Dubajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - Young Galatasaray 0:3

62e minuut.
Necatigil speelt de bal door. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis probeert naar een medespeler te passen. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel. Hermanis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dubajić heeft problemen om de bal te vangen. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea passt de bal met de wreef. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - Young Galatasaray 0:4

71e minuut.
Elter rent richting de bal. Nami verovert de bal door een tackle van achteren. Nami speelt de bal door. Koumis rent richting de bal. Koumis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pashialis rent richting de bal. Pashialis met een sublieme pass. Kessler probeert de bal aan de voet te houden. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Akar rent richting de bal. Akar geeft een lange en hoge pass. Başyiğit kopt de bal weg. Daar is Pashialis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashialis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 54%, Young Galatasaray 46%.
Kartal Demirspor - Young Galatasaray 0:4