Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat Flokoi Göztepe Rokades
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Chatziaros onderschept slim de pass. Chatziaros probeert naar een medespeler te passen. Kürşad is nu in balbezit. Chatziaros is nu in balbezit. Chatziaros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Güvenir kopt de bal weg. Akifler rent richting de bal. Akifler met een sublieme pass. Daar is Hadjiaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjiaros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Loizidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşad verovert de bal door een tackle van achteren. Chatziaros is nu in balbezit. Chatziaros haalt uit met een fantastische trap. Kaiafas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat Flokoi - Göztepe Rokades 0:1

29e minuut.
Loizidis geeft de bal voor. Inworp. Millis met de inworp. Chatziaros rent richting de bal. Chatziaros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chatziaros kopt de bal weg. Gogic rent richting de bal. Met opzet legt Kürşad zijn tegenspeler op de grond. Kürşad krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Çiftçioğlu is nu in balbezit. Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Kürşad is nu in balbezit. Kürşad haalt uit met een fantastische trap. Zanetou probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gogic met een sublieme pass. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu geeft de bal voor. Daar is Hadjiaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Akifler rent richting de bal. Christodoulou is nu in balbezit. Christodoulou passt de bal met de wreef. Chatziaros rent richting de bal. Chatziaros haalt uit met een fantastische trap. Kaiafas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Christodoulou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shimillas de bal. Shimillas speelt de bal door. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ... Xatzikonstanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Xatzikonstanti probeert naar een medespeler te passen. Millis kopt de bal weg. Loizidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziaros onderschept slim de pass. Chatziaros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat Flokoi - Göztepe Rokades 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat Flokoi 56%, Göztepe Rokades 44%.
Tokat Flokoi - Göztepe Rokades 0:2

67e minuut.
Çağlar verovert de bal door een tackle van achteren. Çağlar speelt de bal door. Shimillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşad onderschept slim de pass. Kürşad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Çağlar geeft de bal voor. Daar is Gogic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogic passt de bal zonder na te denken. Akifler rent richting de bal. Akifler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat Flokoi - Göztepe Rokades 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat Flokoi 46%, Göztepe Rokades 54%.
Tokat Flokoi - Göztepe Rokades 1:2