Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympioi Prasades Kartal Demirspor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


26e minuut.
Koumis rent richting de bal. Koumis passt de bal met de wreef. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit draait met de bal, schiet en ... Bendaşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympioi Prasades - Kartal Demirspor 0:1

33e minuut.
Özmerter geeft de bal voor. Miroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Kanaourides rent richting de bal. Aziz rent richting de bal. Aziz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Vehit de bal onder controle te krijgen. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehit onderschept slim de pass. Vehit geeft de bal voor. Aziz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympioi Prasades - Kartal Demirspor 1:1

42e minuut.
Solomou is nu in balbezit. Solomou passt de bal in één keer door. Özkök is nu in balbezit. Başyiğit onderschept slim de pass. Başyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 49%, Kartal Demirspor 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympioi Prasades - Kartal Demirspor 1:1

47e minuut.
Necatigil probeert naar een medespeler te passen. Transtürk speelt de bal door. Klungelig pakt Stylianides de bal. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Transtürk heeft problemen om de bal te vangen. Solomou is nu in balbezit. Transtürk begaat een overtreding. Solomou moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Solomou kan niet meer verder spelen. Pehlivan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pehlivan verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivan geeft een lange en hoge pass. Daar is Çınar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanaourides is nu in balbezit. Kanaourides schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Laifis met de inworp. Pashialis controleert de bal met de borst. Pashialis passt de bal zonder na te denken. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Miroğlu met een snelle inworp. Kanaourides heeft problemen om de bal te vangen. Avgousti is nu in balbezit. Kanaourides verovert de bal door een tackle van achteren. Kanaourides geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kanaourides passt de bal zonder na te denken. Çınar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanaourides. Çınar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Çınar kan niet meer verder spelen. Emin Kaptan komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan passt de bal in één keer door. Emin Kaptan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz onderschept slim de pass. Aziz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 31%, Kartal Demirspor 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympioi Prasades - Kartal Demirspor 1:1