Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Tragoydistes AO Akrites
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tsoukkas geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgallas is nu in balbezit. Giorgallas draait met de bal, schiet en ... Tahiroglu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Filippou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yorgancıoğlu komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Daskalakis met een snelle inworp. Erhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhat met een sublieme pass. Lillos rent richting de bal. Lillos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Roussias geeft een lange en hoge pass. Mertakas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koudas. Koudas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daskalakis heeft problemen om de bal te vangen. Tsoukkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoukkas passt de bal met de wreef. Giorgallas is nu in balbezit. Giorgallas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - AO Akrites 0:1

24e minuut.
Daskalakis probeert naar een medespeler te passen. Albayrak is nu in balbezit. Giannas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giannas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lillos speelt de bal door. Yorgancıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albayrak begaat een overtreding. Albayrak krijgt een gele kaart. Yorgancıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erçal wilt de vrije trap nemen. Spanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Giorgallas probeert naar een medespeler te passen. Dinçer is nu in balbezit. Mertakas begaat een overtreding. Dinçer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 57%, AO Akrites 43%.
Erzincan Tragoydistes - AO Akrites 0:1

46e minuut.
Kaçar met een sublieme pass. Giorgallas is nu in balbezit. Giannas rent richting de bal. Giannas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Albayrak probeert naar een medespeler te passen. Kaçar is nu in balbezit. Kaçar met een sublieme pass. Giorgallas rent richting de bal. Giorgallas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - AO Akrites 0:2

61e minuut.
Tsoukkas is nu in balbezit. Tsoukkas geeft de bal voor. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan draait met de bal, schiet en ... Kaçar probeert de bal aan de voet te houden. Tahiroglu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Emin Kaptan probeert de bal aan de voet te houden. Asprou geeft een lange en hoge pass. Dinçer met een sublieme pass. Yorgancıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 60%, AO Akrites 40%.
Erzincan Tragoydistes - AO Akrites 0:2