Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AE Thalassolykoi Şanlıurfa Vortoi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Beydağlı probeert naar een medespeler te passen. Papacharalambous rent richting de bal. Papacharalambous probeert naar een medespeler te passen. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Şanlıurfa Vortoi 1:0

18e minuut.
Englezos met een sublieme pass. Loizou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacharalambous is nu in balbezit. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kanaourides speelt de bal door. Gürkan probeert de bal aan de voet te houden. Tekbıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekbıyık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AE Thalassolykoi - Şanlıurfa Vortoi 1:1

36e minuut.
İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail geeft een lange en hoge pass. Englezos kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekbıyık de bal. Tekbıyık draait met de bal, schiet en ... Aydeniz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Thalassolykoi 47%, Şanlıurfa Vortoi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AE Thalassolykoi - Şanlıurfa Vortoi 1:1

68e minuut.
Nekipzade verovert de bal door een tackle van achteren. Nekipzade geeft de bal voor. Klungelig pakt Symeon de bal. Zorba rent richting de bal. Zorba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ioakim trapt de bal weg. Englezos probeert de bal met de borst te controleren. Papacharalambous speelt de bal door. Zorba rent richting de bal. Zorba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Şanlıurfa Vortoi 2:1

74e minuut.
Papacharalambous is nu in balbezit. Papacharalambous speelt de bal door. Fındık heeft problemen om de bal te vangen. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Beydağlı is nu in balbezit. Loizou is nu in balbezit. Loizou geeft een hoge lob. Tekbıyık is nu in balbezit. Tekbıyık draait met de bal, schiet en ... Aydeniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Thalassolykoi 57%, Şanlıurfa Vortoi 43%.
AE Thalassolykoi - Şanlıurfa Vortoi 2:1