Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Tragoydistes AE Thalassolykoi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Filippou rent richting de bal. Met opzet legt Fındık zijn tegenspeler op de grond. Filippou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erçal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Stouppas geeft een lange en hoge pass. Filippou heeft problemen om de bal te vangen. Giannas is nu in balbezit. Giannas heeft problemen om de bal te vangen. Giannas schiet op doel. Aydeniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aydeniz trapt de bal weg van het doel. Stouppas rent richting de bal. Stouppas passt de bal zonder na te denken. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - AE Thalassolykoi 0:1

19e minuut.
Erçal passt de bal met de wreef. Giannas rent richting de bal. Socratous rent richting de bal. Giannas verovert de bal door een tackle van achteren. Giannas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Stouppas geeft een lange en hoge pass. Daskalakis kopt de bal weg. Erhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhat speelt de bal door. Münir onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stouppas passt de bal zonder na te denken. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık passt de bal in één keer door. Zorba is nu in balbezit. Zorba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 38%, AE Thalassolykoi 62%.
Erzincan Tragoydistes - AE Thalassolykoi 0:1

52e minuut.
Socratous bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannas onderschept slim de pass. Giannas passt de bal in één keer door. Filippou rent richting de bal. Filippou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Zorba de bal onder controle te krijgen. Stouppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socratous onderschept slim de pass. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arınç geeft een lange en hoge pass. Münir kopt de bal weg. Socratous heeft problemen om de bal te vangen. Giannas is nu in balbezit. Giannas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erzincan Tragoydistes - AE Thalassolykoi 1:1

66e minuut.
Erçal geeft een hoge lob. Dinçer is nu in balbezit. Dinçer probeert naar een medespeler te passen. Giannas rent richting de bal. Giannas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Socratous rent richting de bal. Socratous passt de bal zonder na te denken. Filippou bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannas is nu in balbezit. Giannas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - AE Thalassolykoi 2:1

87e minuut.
Münir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Erhat met de inworp. Giannas is nu in balbezit. Giannas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Erhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhat probeert naar een medespeler te passen. Filippou rent richting de bal. Giannas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 38%, AE Thalassolykoi 62%.
Erzincan Tragoydistes - AE Thalassolykoi 2:1