Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antidrastikoi Demir Spor AE Thalassolykoi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Savva bereikt de bal nog maar net als eerste. Savva geeft een hoge lob. Hürses kopt de bal weg. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Savva bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık verovert de bal door een tackle van achteren. Fındık probeert naar een medespeler te passen. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hadjiloizou geeft een lange en hoge pass. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyprianou is nu in balbezit. Çınar rent richting de bal. Çınar schiet op doel. Aydeniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık speelt de bal door. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınar haalt uit met een fantastische trap. Aydeniz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antidrastikoi Demir Spor - AE Thalassolykoi 1:0

39e minuut.
Socratous is nu in balbezit. Kyprianou verovert de bal door een tackle van achteren. Papacharalambous is nu in balbezit. Kyprianou onderschept slim de pass. Kyprianou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Timotheou passt de bal met de wreef. Gürkan is nu in balbezit. Kyprianou verovert de bal door een tackle van achteren. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antidrastikoi Demir Spor 41%, AE Thalassolykoi 59%.
Antidrastikoi Demir Spor - AE Thalassolykoi 1:0

74e minuut.
Papacharalambous rent richting de bal. Timotheou rent richting de bal. Papacharalambous is nu in balbezit. Timotheou verovert de bal door een tackle van achteren. Timotheou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hürses controleert de bal met de borst. Hürses passt de bal in één keer door. Kyprianou is nu in balbezit. Çınar rent richting de bal. Çınar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antidrastikoi Demir Spor 36%, AE Thalassolykoi 64%.
Antidrastikoi Demir Spor - AE Thalassolykoi 1:0