Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antidrastikoi Demir Spor Kalothelites Büyükşehir Belediye
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Hürses probeert naar een medespeler te passen. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutousis onderschept slim de pass. Kyprianou verovert de bal door een tackle van achteren. Kyprianou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Çınar haalt uit met een fantastische trap. Hadjivasileiou probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deniz zal de hoekschop nemen. Çınar krijgt zijn hoofd ertegen. Özustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Koutousis passt de bal met de wreef. Fasouliotis rent richting de bal. Fasouliotis probeert naar een medespeler te passen. Doratlı rent richting de bal. Doratlı schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ali Talat trapt de bal weg. Kyprianou kopt de bal weg. Moulazimis heeft problemen om de bal te vangen. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınar haalt uit met een fantastische trap. Özustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Timotheou verovert de bal door een tackle van achteren. Timotheou passt de bal in één keer door. Kyprianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyprianou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Hürses geeft de bal voor. Koutousis is nu in balbezit. Koutousis probeert naar een medespeler te passen. Doratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doratlı schiet op doel. Ali Talat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hadjiloizou onderschept slim de pass. Kyprianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyprianou met een sublieme pass. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antidrastikoi Demir Spor 45%, Kalothelites Büyükşehir Belediye 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antidrastikoi Demir Spor - Kalothelites Büyükşehir Belediye 0:0

54e minuut.
Doratlı is nu in balbezit. Timotheou bereikt de bal nog maar net als eerste. Doratlı onderschept slim de pass. Doratlı haalt uit met een fantastische trap. Ali Talat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Timotheou passt de bal zonder na te denken. Doratlı heeft problemen om de bal te vangen. Tütüncü is nu in balbezit. Doratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doratlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Antidrastikoi Demir Spor - Kalothelites Büyükşehir Belediye 0:1

63e minuut.
Amca onderschept slim de pass. Timotheou is nu in balbezit. Spoliaric rent richting de bal. Timotheou bereikt de bal nog maar net als eerste. Timotheou draait met de bal, schiet en ... Özustaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Deniz is nu in balbezit. Deniz geeft een hoge lob. Kyprianou kopt de bal weg. Çınar is nu in balbezit. Çınar schiet op doel. Özustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antidrastikoi Demir Spor - Kalothelites Büyükşehir Belediye 1:1

82e minuut.
Hadjiloizou probeert de bal met de borst te controleren. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doratlı de bal. Doratlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antidrastikoi Demir Spor 54%, Kalothelites Büyükşehir Belediye 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antidrastikoi Demir Spor - Kalothelites Büyükşehir Belediye 1:1