Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katamayroi Giatroi Bayburt Birlik
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Drakos geeft de bal voor. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis passt de bal met de wreef. Stefani is nu in balbezit. Stefani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Bayburt Birlik 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Avcı de bal. Avcı onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aggelides neemt de hoekschop. Daar is Çağlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Katamayroi Giatroi - Bayburt Birlik 1:1

24e minuut.
Pittakas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tokel komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Lysandrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysandrou geeft een hoge lob. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis verovert de bal door een tackle van achteren. Sigrasitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Kahveci trapt de bal weg van het doel. Tokel is nu in balbezit. Tokel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Bayburt Birlik 1:2

36e minuut.
Pantelides heeft problemen om de bal te vangen. Yetkili is nu in balbezit. Yetkili passt de bal met de wreef. Stefani rent richting de bal. Stefani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Lysandrou kopt de bal weg. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avcı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Aggelides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tokel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokel passt de bal zonder na te denken. Stefani is nu in balbezit. Stefani schiet op doel. Georgiades bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katamayroi Giatroi 63%, Bayburt Birlik 37%.
Katamayroi Giatroi - Bayburt Birlik 1:2

52e minuut.
Livadiotis met de inworp. Yetkili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokel. Tokel krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Karvazonis speelt de bal door. Stefani is nu in balbezit. Tokel rent richting de bal. Tokel haalt uit met een fantastische trap. Georgiades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Bayburt Birlik 1:3

68e minuut.
Tokel verovert de bal door een tackle van achteren. Drakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakos passt de bal zonder na te denken. Stefani is nu in balbezit. Stefani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Miamiliotis geeft de bal voor. Inworp. Frangkeskou met de inworp. Tokel is nu in balbezit. Tokel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Miamiliotis trapt de bal weg. Yücel rent richting de bal. Yücel probeert naar een medespeler te passen. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katamayroi Giatroi 64%, Bayburt Birlik 36%.
Katamayroi Giatroi - Bayburt Birlik 1:3