Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Karavanades Enosis İdman Ocağı
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Garpozis rent richting de bal. Garpozis geeft een hoge lob. Firis kopt de bal weg. Daar is Necatigil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necatigil schiet op doel. Dolmacı bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Firis neemt de hoekschop. Görgüner rent richting de bal. Görgüner draait met de bal, schiet en ... Dolmacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - Enosis İdman Ocağı 1:0

24e minuut.
Fokkis is nu in balbezit. Gönül verovert de bal door een tackle van achteren. Roussounides begaat een overtreding. Roussounides krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Aziz geeft een lange en hoge pass. Oreinos is nu in balbezit. Kerim Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerim Güneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollon Karavanades - Enosis İdman Ocağı 1:1

39e minuut.
Alexandrou geeft een hoge lob. Inworp. Görgüner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachtallias is nu in balbezit. Pachtallias geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - Enosis İdman Ocağı 2:1

40e minuut.
Gönül heeft problemen om de bal te vangen. Necatigil is nu in balbezit. Gönül begaat een overtreding. Gönül krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dolmacı trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Aziz de bal. Pachtallias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtallias schiet op doel. Dolmacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 38%, Enosis İdman Ocağı 62%.
Apollon Karavanades - Enosis İdman Ocağı 2:1

52e minuut.
Pachtallias geeft een hoge lob. Firis is nu in balbezit. Müezzinoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Firis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pachtallias legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Pachtallias rent richting de bal. Pachtallias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 43%, Enosis İdman Ocağı 57%.
Apollon Karavanades - Enosis İdman Ocağı 2:1