Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaziantep Ydraylikoi PAE Satyroi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


12e minuut.
Yoldaşlar met een sublieme pass. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacostas onderschept slim de pass. Papacostas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - PAE Satyroi 1:0

14e minuut.
Zihni Bilgehan met een sublieme pass. Papacostas rent richting de bal. Papacostas passt de bal met de wreef. Menoikou rent richting de bal. Menoikou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Papacostas speelt de bal door. Christofi rent richting de bal. Christofi passt de bal met de wreef. Firis bereikt de bal nog maar net als eerste. Firis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yoldaşlar verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaşlar met een sublieme pass. Christofi rent richting de bal. Firis rent richting de bal. Firis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ampelakos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nekipzade de bal onder controle te krijgen. Tselepis met een sublieme pass. Firis is nu in balbezit. Firis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Alpler is nu in balbezit. Alpler passt de bal met de wreef. Daar is Tselepis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christofi rent richting de bal. Christofi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaziantep Ydraylikoi - PAE Satyroi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 55%, PAE Satyroi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaziantep Ydraylikoi - PAE Satyroi 1:1

49e minuut.
Tselepis is nu in balbezit. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis begaat een overtreding. Papacostas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alpler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Firis is nu in balbezit. Alpturk speelt de bal door. Daar is Tselepis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christofi is nu in balbezit. Christofi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nekipzade bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofi probeert naar een medespeler te passen. Firis rent richting de bal. Firis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Papacostas passt de bal zonder na te denken. Daar is Zacharatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menoikou is nu in balbezit. Menoikou draait met de bal, schiet en ... Zacharatos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacostas geeft de bal voor. Daar is Lemesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korun rent richting de bal. Korun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - PAE Satyroi 2:1

85e minuut.
Firis heeft problemen om de bal te vangen. Tselepis met een sublieme pass. Menoikou speelt de bal door. Korun bereikt de bal nog maar net als eerste. Korun schiet op doel. Bendaşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korun neemt de hoekschop. Zihni Bilgehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou is nu in balbezit. Menoikou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - PAE Satyroi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 44%, PAE Satyroi 56%.
Gaziantep Ydraylikoi - PAE Satyroi 3:1