Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Níki Atzamides Plousioi Şampiyonlar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua geeft een lange en hoge pass. Photiou heeft problemen om de bal te vangen. Akçaba is nu in balbezit. Akçaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Níki Atzamides - Plousioi Şampiyonlar 0:1

10e minuut.
Dayıoğlu is nu in balbezit. Kalotheou rent richting de bal. Dayıoğlu is nu in balbezit. Kalotheou rent richting de bal. Kalotheou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pamir is nu in balbezit. Akçaba verovert de bal door een tackle van achteren. Akçaba passt de bal in één keer door. Daar is Karaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Níki Atzamides - Plousioi Şampiyonlar 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Akçaba de bal. Pamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalotheou is nu in balbezit. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Níki Atzamides - Plousioi Şampiyonlar 1:2

21e minuut.
Akçaba geeft een hoge lob. Daar is Koliantris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraskeua is nu in balbezit. Paraskeua geeft een lange en hoge pass. Karaca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kalotheou speelt de bal door. Targen is nu in balbezit. Koronides speelt de bal door. Kalotheou rent richting de bal. Kalotheou draait met de bal, schiet en ... Yücel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Koronides probeert naar een medespeler te passen. Mungan is nu in balbezit. Efthimiadis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Efthimiadis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kalyoncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyoncu speelt de bal door. Pamir is nu in balbezit. Karaca onderschept slim de pass. Karaca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níki Atzamides 54%, Plousioi Şampiyonlar 46%.
Níki Atzamides - Plousioi Şampiyonlar 1:2

48e minuut.
Karaca is nu in balbezit. Keser is nu in balbezit. Karaca verovert de bal door een tackle van achteren. Karaca draait met de bal, schiet en ... Papadimitiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Níki Atzamides - Plousioi Şampiyonlar 1:3

49e minuut.
Karaca rent richting de bal. Thoma is nu in balbezit. Karaca onderschept slim de pass. Klungelig pakt Akçaba de bal. Akçaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yücel met een harde bal richting middenveld. Pamir kopt de bal weg. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalotheou rent richting de bal. Kalotheou haalt uit met een fantastische trap. Yücel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Şahinoğlu geeft de bal voor. Inworp. Targen met een snelle inworp. Kalotheou is nu in balbezit. Kalotheou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Níki Atzamides - Plousioi Şampiyonlar 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níki Atzamides 53%, Plousioi Şampiyonlar 47%.
Níki Atzamides - Plousioi Şampiyonlar 2:3