Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaziantep Ydraylikoi Katharoi Baykuşlar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Necati Öykün geeft een hoge lob. Vekil is nu in balbezit. Ampelakos is nu in balbezit. Vekil onderschept slim de pass. Vekil schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Inworp. Phedonos met de inworp. Kayalp met een sublieme pass. Vekil is nu in balbezit. Vekil draait met de bal, schiet en ... Agapiou bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Theoxaridis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vekil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - Katharoi Baykuşlar 0:1

23e minuut.
Necati Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Zihni Bilgehan geeft een hoge lob. Daar is Chailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menoikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ergüçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüçlü passt de bal met de wreef. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou heeft problemen om de bal te vangen. Menoikou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Agapiou trapt de bal weg van het doel. Papacostas kopt de bal weg. Necati Öykün heeft problemen om de bal te vangen. Vekil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekil haalt uit met een fantastische trap. Agapiou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 56%, Katharoi Baykuşlar 44%.
Gaziantep Ydraylikoi - Katharoi Baykuşlar 0:1

46e minuut.
Papacostas passt de bal zonder na te denken. Exadaktilos is nu in balbezit. Menoikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou haalt uit met een fantastische trap. Behiroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaziantep Ydraylikoi - Katharoi Baykuşlar 1:1

50e minuut.
Vekil is nu in balbezit. Zihni Bilgehan onderschept slim de pass. Necati Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekil rent richting de bal. Vekil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Kayalp passt de bal zonder na te denken. Exadaktilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Exadaktilos met een sublieme pass. Vekil rent richting de bal. Vekil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nekipzade geeft de bal voor. Ergüçlü rent richting de bal. Ergüçlü speelt de bal door. Menoikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou haalt uit met een fantastische trap. Behiroğlu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 50%, Katharoi Baykuşlar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaziantep Ydraylikoi - Katharoi Baykuşlar 1:1