Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plousioi Şampiyonlar AC Alepoydes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kalyoncu rent richting de bal. Münir verovert de bal door een tackle van achteren. Münir probeert naar een medespeler te passen. Aşçıoğulları rent richting de bal. Aşçıoğulları haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nabi rent richting de bal. Paraskeua is nu in balbezit. Kalyoncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları onderschept slim de pass. Aşçıoğulları schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gündoğdu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akçaba de bal. Akçaba passt de bal in één keer door. Münir bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Christodoulou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yıldırım met een snelle inworp. Aşçıoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kalyoncu rent richting de bal. Münir onderschept slim de pass. Münir speelt de bal door. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gündoğdu rent richting de bal. Gündoğdu met een sublieme pass. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plousioi Şampiyonlar - AC Alepoydes 0:1

42e minuut.
Münir is nu in balbezit. Münir passt de bal in één keer door. Phillipou is nu in balbezit. Akçaba verovert de bal door een tackle van achteren. Akçaba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plousioi Şampiyonlar 60%, AC Alepoydes 40%.
Plousioi Şampiyonlar - AC Alepoydes 0:1

88e minuut.
Paraskeua geeft een hoge lob. Inworp. Vasiliou met een snelle inworp. Aşçıoğulları is nu in balbezit. Aşçıoğulları haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Daar is Hadjigeorgiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşçıoğulları is nu in balbezit. Aşçıoğulları passt de bal met de wreef. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plousioi Şampiyonlar 55%, AC Alepoydes 45%.
Plousioi Şampiyonlar - AC Alepoydes 0:1