Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perspolis Pool 7th Sins
Normal Tactiek 4-3-3 A
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Fudayl geeft een hoge lob. Rahma kopt de bal weg. Klungelig pakt Zakić de bal. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi geeft de bal voor. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła schiet op doel. Khushkhu bokst de bal weg. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:1

12e minuut.
Ben Barek probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shahriar zal de hoekschop nemen. Bakri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Shahriar met de inworp. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła probeert naar een medespeler te passen. Bakri heeft problemen om de bal te vangen. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Khushkhu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:2

19e minuut.
Ayestaran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakri geeft een hoge lob. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:3

21e minuut.
Daar is Bakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri begaat een overtreding. Khatami raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Khatami kan niet meer verder spelen. Afnan komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Preisinger onderschept slim de pass. Preisinger geeft een hoge lob. Daar is Fudayl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:4

29e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif passt de bal met de wreef. Shahriar met een sublieme pass. Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ... Khushkhu bokst de bal weg. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fudayl speelt de bal door. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar geeft een hoge lob. Mosyła maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:5

32e minuut.
Jait is nu in balbezit. Jait geeft een hoge lob. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:6

35e minuut.
Bartholomeu onderschept slim de pass. Shahriar onderschept slim de pass. Shahriar speelt de bal door. Daar is Mosyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolis Pool 71%, 7th Sins 29%.
perspolis Pool - 7th Sins 0:6

46e minuut.
Klungelig pakt Jait de bal. Jait geeft de bal voor. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Mosyła rent richting de bal. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:7

50e minuut.
Klungelig pakt Bartholomeu de bal. Shahriar rent richting de bal. Shahriar passt de bal zonder na te denken. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Khushkhu trapt de bal weg. Shahriar rent richting de bal. Shahriar speelt de bal door. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Shahriar geeft een lange en hoge pass. Bakri kopt de bal weg. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Khushkhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:8

56e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif passt de bal in één keer door. Ben Barek is nu in balbezit. Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri draait met de bal, schiet en ... Khushkhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Siamiadi met een snelle inworp. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afnan. Afnan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mosyła speelt de bal door. Jait rent richting de bal. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran passt de bal in één keer door. Bakri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:9

69e minuut.
Preisinger passt de bal in één keer door. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar geeft een lange en hoge pass. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Khushkhu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:10

81e minuut.
Ayestaran kopt de bal weg. Bakri rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ayestaran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mosyła springt en kopt de bal. Khushkhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayestaran neemt de hoekschop. Idrissi rent richting de bal. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Mosyła geeft een lange en hoge pass. Paal!

88e minuut.
Jait geeft een hoge lob. Fudayl is nu in balbezit. Ayestaran verovert de bal door een tackle van achteren. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap. Khushkhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolis Pool 81%, 7th Sins 19%.
perspolis Pool - 7th Sins 0:11