Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad esteghlal Phoenix
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Yazdanyar speelt de bal door. Afnan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ben Slimane de bal onder controle te krijgen. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone schiet op doel. Yazdanyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tizie speelt de bal door. Daar is Askari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askari geeft een hoge lob. Rabani is nu in balbezit. Rabani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad esteghlal - Phoenix 0:1

35e minuut.
Askari probeert de bal aan de voet te houden. Dihqani is nu in balbezit. Dihqani passt de bal met de wreef. Kone rent richting de bal. Kone draait met de bal, schiet en ... Yazdanyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad esteghlal 57%, Phoenix 43%.
Bad esteghlal - Phoenix 0:1

73e minuut.
Lahcen rent richting de bal. Lahcen speelt de bal door. Mahdavi-Kia rent richting de bal. Mahdavi-Kia haalt uit met een fantastische trap. Chouchane kopt de bal weg. Fekih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Yaldai is nu in balbezit. Lahcen onderschept slim de pass. Lahcen speelt de bal door. Rabani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabani draait met de bal, schiet en ... Fekih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad esteghlal 64%, Phoenix 36%.
Bad esteghlal - Phoenix 0:1