Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7th Sins Phoenix
4-3-3 A Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Yazdanyar trapt de bal weg van het doel. Guerra kopt de bal weg. Bejaoumi heeft problemen om de bal te vangen. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Yazdanyar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Phoenix 1:0

7e minuut.
Rabani is nu in balbezit. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabani rent richting de bal. Rabani draait met de bal, schiet en ... Khashshab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
7th Sins - Phoenix 1:1

16e minuut.
Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqtin verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqtin passt de bal met de wreef. Bakri rent richting de bal. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Yazdanyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Abdelmajid is nu in balbezit. Shahriar met een sublieme pass. Sumcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumcovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi geeft een hoge lob. Ayestaran kopt de bal weg. Sumcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumcovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Preisinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar geeft een hoge lob. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 25%, Phoenix 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7th Sins - Phoenix 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Bakri de bal. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane passt de bal met de wreef. Sumcovas rent richting de bal. Sumcovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Sumcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumcovas passt de bal zonder na te denken. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar geeft de bal voor. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abelzada de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bejaoumi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guerra met de inworp. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yaqtin rent richting de bal. Yaqtin speelt de bal door. Zakić speelt de bal door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Phoenix 2:1

81e minuut.
Baev onderschept slim de pass. Yaqtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqtin geeft de bal voor. Sumcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumcovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Baev geeft een lange en hoge pass. Ayestaran probeert de bal met de borst te controleren. Ayestaran speelt de bal door. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Phoenix 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 34%, Phoenix 66%.
7th Sins - Phoenix 3:1