Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shotor FC Yakh Hich
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari verovert de bal door een tackle van achteren. Hathazari passt de bal in één keer door. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bushiri geeft een hoge lob. Haj-Amal kopt de bal weg. Daar is Dieli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benarouche is nu in balbezit. Benarouche haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ameri passt de bal met de wreef. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik passt de bal in één keer door. Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala haalt uit met een fantastische trap. Ebtehaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bushiri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shotor FC - Yakh Hich 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Benachour de bal. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli speelt de bal door. Hakala rent richting de bal. Hakala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shotor FC - Yakh Hich 2:0

33e minuut.
Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malle passt de bal zonder na te denken. Abdelfattah is nu in balbezit. Hakala onderschept slim de pass. Hakala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Siamiadi trapt de bal weg van het doel. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi probeert naar een medespeler te passen. Malle rent richting de bal. Malle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Benarouche passt de bal in één keer door. Malle heeft problemen om de bal te vangen. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche haalt uit met een fantastische trap. Bartholomeu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shotor FC - Yakh Hich 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shotor FC 44%, Yakh Hich 56%.
Shotor FC - Yakh Hich 2:1

54e minuut.
El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle onderschept slim de pass. Malle schiet op doel. Bartholomeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Malle is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shotor FC - Yakh Hich 2:2

61e minuut.
Bihmardi rent richting de bal. Sharudi onderschept slim de pass. Sharudi probeert naar een medespeler te passen. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari geeft een lange en hoge pass. Ebtehaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Qassem Yousef verovert de bal door een tackle van achteren. Qassem Yousef geeft een lange en hoge pass. Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala draait met de bal, schiet en ... Benachour krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shotor FC - Yakh Hich 3:2

69e minuut.
Bushiri is nu in balbezit. Ameri onderschept slim de pass. Ameri speelt de bal door. Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dieli speelt de bal door. Ameri is nu in balbezit. Ameri probeert naar een medespeler te passen. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shotor FC 29%, Yakh Hich 71%.
Shotor FC - Yakh Hich 3:2