Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del-farib Daryā Advi-yeh Shāh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Khani passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Habend Foqui met de inworp. El Hadden is nu in balbezit. El Hadden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ghurani geeft een hoge lob. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh met een sublieme pass. Bagheri is nu in balbezit. Bagheri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mossadegh verovert de bal door een tackle van achteren. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden maakt een afschuwelijke overtreding. El Hadden krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kazimi verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimi geeft de bal voor. Dihqani geeft de bal voor. Machardiegui kopt de bal weg. Ramhe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib Daryā - Advi-yeh Shāh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib Daryā 49%, Advi-yeh Shāh 51%.
Del-farib Daryā - Advi-yeh Shāh 0:1

52e minuut.
Khani passt de bal in één keer door. Rahman is nu in balbezit. Rahman geeft de bal voor. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagheri haalt uit met een fantastische trap. Salim Mustafa bokst de bal weg. Bagheri rent richting de bal. Bagheri haalt uit met een fantastische trap. Salim Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Karbaschi met een sublieme pass. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman rent richting de bal. Ramhe verovert de bal door een tackle van achteren. Ramhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jahanpur met een harde bal richting middenveld. Khani kopt de bal weg. Rahman probeert de bal aan de voet te houden. Karbaschi rent richting de bal. Karbaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Badra trapt de bal weg. Ghurani kopt de bal weg. Er-Rihani rent richting de bal. El Hadden verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib Daryā 28%, Advi-yeh Shāh 72%.
Del-farib Daryā - Advi-yeh Shāh 0:1