Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSPOLISfc Ghamgin Parvāneh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
El Habend Foqui is nu in balbezit. Azizi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Habend Foqui. Azizi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Azizi kan niet meer verder spelen. Ghadbhum komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa passt de bal in één keer door. Riaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi draait met de bal, schiet en ... Daei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sadiqi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Ghamgin Parvāneh 1:0

20e minuut.
Attayer rent richting de bal. Mahjoub verovert de bal door een tackle van achteren. Muqimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahjoub onderschept slim de pass. Mahjoub schiet op doel. Dalvand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PERSPOLISfc - Ghamgin Parvāneh 1:1

22e minuut.
Attayer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghadbhum met de inworp. Daar is Mahjoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahjoub geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Al-Quarani is nu in balbezit. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Ghadbhum passt de bal met de wreef. Mahjoub is nu in balbezit. Mahjoub met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Muqimi verovert de bal door een tackle van achteren. Muqimi passt de bal zonder na te denken. Ghadbhum heeft problemen om de bal te vangen. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi draait met de bal, schiet en ... Daei bokst de bal weg.

39e minuut.
Ghadbhum speelt de bal door. Mahjoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer maakt een afschuwelijke overtreding. Attayer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 54%, Ghamgin Parvāneh 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PERSPOLISfc - Ghamgin Parvāneh 1:1

49e minuut.
Mkadmi rent richting de bal. Atamari onderschept slim de pass. Ghadbhum rent richting de bal. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
El Habend Foqui speelt de bal door. Mkadmi rent richting de bal. Falken is nu in balbezit. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Muqimi probeert naar een medespeler te passen. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi speelt de bal door. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Muqimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muqimi passt de bal met de wreef. Riaki rent richting de bal. Mkadmi onderschept slim de pass. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Shaariff is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usmi. Shaariff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghadbhum met een snel genomen vrije trap. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 41%, Ghamgin Parvāneh 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PERSPOLISfc - Ghamgin Parvāneh 1:1