Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSPOLISfc Tārik Miveh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Khanlary verovert de bal door een tackle van achteren. Attayer verovert de bal door een tackle van achteren. Attayer speelt de bal door. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Tārik Miveh 1:0

30e minuut.
Bazargan passt de bal zonder na te denken. Daar is Muqimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muqimi met een sublieme pass. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Attayer rent richting de bal. Fahandizh is nu in balbezit. Khanlary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khanlary krijgt een gele kaart. Fahandizh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fahandizh kan niet meer verder spelen. Benie komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Falken schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Al-Dosary raakt geblesseerd tijdens het duel. Norouzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PERSPOLISfc - Tārik Miveh 1:1

42e minuut.
Bazargan speelt de bal door. Al-Dosary met een sublieme pass. Attayer is nu in balbezit. Meshkat onderschept slim de pass. Meshkat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Tārik Miveh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 45%, Tārik Miveh 55%.
PERSPOLISfc - Tārik Miveh 1:2

65e minuut.
Shaariff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azizi rent richting de bal. Azizi geeft de bal voor. Salim Mustafa kan de bal niet met de borst controleren. Salim Mustafa schiet op doel. Allagui bokst de bal weg.

73e minuut.
Neagone heeft problemen om de bal te vangen. Azizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizi passt de bal met de wreef. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Asgari geeft de bal voor. Attayer geeft een lange en hoge pass. Bazargan is nu in balbezit. Salim Mustafa onderschept slim de pass. Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 37%, Tārik Miveh 63%.
PERSPOLISfc - Tārik Miveh 1:2