Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Rāh Sangin Yakh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bihmardi met de inworp. Klungelig pakt Mustafa de bal. Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Sangin Yakh 1:0

22e minuut.
Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi onderschept slim de pass. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum schiet op doel. Benhaim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Sangin Yakh 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 42%, Sangin Yakh 58%.
Gerān Rāh - Sangin Yakh 2:0

46e minuut.
Lounes rent richting de bal. Rahimi onderschept slim de pass. Rahimi passt de bal zonder na te denken. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Siyavushi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benabderrazik met de inworp. Rahimi rent richting de bal. Rahimi haalt uit met een fantastische trap. Benhaim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Sangin Yakh 3:0

58e minuut.
Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibn-Latif. Ibn-Latif krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mustafa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mustafa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lounes de bal. Izadi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Lounes is nu in balbezit. Lounes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Sangin Yakh 3:1

66e minuut.
Kazemi is nu in balbezit. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazemi is nu in balbezit. Lounes is nu in balbezit. Lounes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa met een sublieme pass. Siyavushi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lounes rent richting de bal. Lounes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mustafa speelt de bal door. Bihmardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibn-Latif. Ibn-Latif krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Rahimi rent richting de bal. Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa speelt de bal door. Lounes rent richting de bal. Lounes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kone trapt de bal weg. Kazemi kopt de bal weg. Izadi probeert naar een medespeler te passen. Kazemi is nu in balbezit. Kazemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rahimi passt de bal met de wreef. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siyavushi. Ghadbhum raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Talib wilt de vrije trap nemen. Benhaim bokst de bal weg.

89e minuut.
Izadi is nu in balbezit. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa geeft een hoge lob. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lounes draait met de bal, schiet en ... Kone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 56%, Sangin Yakh 44%.
Gerān Rāh - Sangin Yakh 3:1