Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perspolice iran Sepahan Bāzoo-hāye
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Machranai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machranai passt de bal zonder na te denken. Izadi speelt de bal door. Nezam rent richting de bal. Nezam geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nisawi kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolice iran - Sepahan Bāzoo-hāye 0:1

6e minuut.
Amuzgar heeft problemen om de bal te vangen. Hakala verovert de bal door een tackle van achteren. Hakala passt de bal met de wreef. Machranai is nu in balbezit. Machranai draait met de bal, schiet en ... Eftekhari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ghurani is nu in balbezit. Ettehadieh onderschept slim de pass. Ettehadieh met een sublieme pass. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Zafajar trapt de bal weg van het doel. Latfayah kopt de bal weg. Machranai controleert de bal met de borst. Machranai draait met de bal, schiet en ... Eftekhari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Izadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mustafa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Izadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa passt de bal zonder na te denken. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi schiet op doel. Zafajar bokst de bal weg.

42e minuut.
Karbaschi heeft problemen om de bal te vangen. Jaidi rent richting de bal. Karbaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Karbaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karbaschi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolice iran 60%, Sepahan Bāzoo-hāye 40%.
perspolice iran - Sepahan Bāzoo-hāye 0:1

51e minuut.
Hakala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latfayah rent richting de bal. Elabasaniri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elabasaniri krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Amuzgar rent richting de bal. Hakala onderschept slim de pass. Hakala probeert naar een medespeler te passen. Machranai rent richting de bal. Machranai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Amuzgar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izadi. Amuzgar raakt geblesseerd tijdens het duel. Amuzgar met een snel genomen vrije trap. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Alam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettehadieh met een snelle inworp. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi draait met de bal, schiet en ... Zafajar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolice iran - Sepahan Bāzoo-hāye 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolice iran 56%, Sepahan Bāzoo-hāye 44%.
perspolice iran - Sepahan Bāzoo-hāye 0:2