Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Simorgh Jadid Rāh
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bakhtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Diba onderschept slim de pass. Diba geeft een lange en hoge pass. Norouzi krijgt zijn hoofd ertegen. Bakri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Simorgh - Jadid Rāh 1:0

15e minuut.
Avarigan is nu in balbezit. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil begaat een overtreding. Tonati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 67%, Jadid Rāh 33%.
FC Simorgh - Jadid Rāh 1:0

48e minuut.
El-Akil passt de bal met de wreef. Bakhtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhtiar speelt de bal door. Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Simorgh - Jadid Rāh 1:1

55e minuut.
Bakhtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhtiar geeft een lange en hoge pass. Abdelmajid is nu in balbezit. El-Akil rent richting de bal. El-Akil schiet op doel. Hanzali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Tonati de bal onder controle te krijgen. El-Akil rent richting de bal. El-Akil passt de bal in één keer door. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Avarigan rent richting de bal. Mhadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mhadmi met een sublieme pass. Norouzi is nu in balbezit. Norouzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Avarigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Awji bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Akil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Simorgh 51%, Jadid Rāh 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Simorgh - Jadid Rāh 1:1