Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: godSMACK99 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3036
godSMACK99 Singapore Lions FC
442 Tactiek Lions
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Amato onderschept slim de pass. Amato met een sublieme pass. Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz onderschept slim de pass. Mihalecz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:1

6e minuut.
Aw probeert naar een medespeler te passen. Kobakhidze speelt de bal door. Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:2

10e minuut.
Godeguez is nu in balbezit. Godeguez probeert naar een medespeler te passen. Amato rent richting de bal. Amato schiet op doel. Darumami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:3

11e minuut.
Klungelig pakt Dewani de bal. Mihalecz verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalecz passt de bal zonder na te denken. Amato is nu in balbezit. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Muniady rent richting de bal. Muniady geeft een hoge lob. Daar is Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato schiet op doel. Darumami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:4

17e minuut.
Gim rent richting de bal. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez speelt de bal door. Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz draait met de bal, schiet en ... Darumami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darumami met een harde bal richting middenveld. Kobakhidze probeert naar een medespeler te passen. Mihalecz is nu in balbezit. Mihalecz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kobakhidze met een sublieme pass. Amato is nu in balbezit. Amato passt de bal in één keer door. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cheah zal de hoekschop nemen. Žura verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan rent richting de bal. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Amato geeft een lange en hoge pass. Darumami speelt de bal door. Kobakhidze kopt de bal weg. Amato controleert de bal met de borst. Amato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:5

33e minuut.
Vijaya probeert de bal met de borst te controleren. Kobakhidze rent richting de bal. Kobakhidze probeert naar een medespeler te passen. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Darumami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:6

35e minuut.
Matero geeft een lange en hoge pass. Mihalecz kopt de bal weg. Muniady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amato is nu in balbezit. Amato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:7

41e minuut.
Khắc Vũ geeft een hoge lob. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz passt de bal in één keer door. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darumami bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godSMACK99 65%, Singapore Lions FC 35%.
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:7

46e minuut.
Kobakhidze is nu in balbezit. Kobakhidze passt de bal in één keer door. Amato rent richting de bal. Amato schiet op doel. Darumami probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

48e minuut.
Amato is nu in balbezit. Amato geeft een lange en hoge pass. Kobakhidze rent richting de bal. Kobakhidze haalt uit met een fantastische trap. Darumami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Žura speelt de bal door. Godeguez is nu in balbezit. Godeguez speelt de bal door. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:8

56e minuut.
Gim passt de bal zonder na te denken. Kobakhidze is nu in balbezit. Kobakhidze speelt de bal door. Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:9

58e minuut.
Cheah is nu in balbezit. Cheah passt de bal met de wreef. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:10

60e minuut.
Kobakhidze geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihalecz de bal. Mihalecz passt de bal in één keer door. Amato is nu in balbezit. Amato haalt uit met een fantastische trap. Darumami bokst de bal weg.

64e minuut.
Godeguez geeft een hoge lob. Mihalecz kopt de bal weg. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:11

70e minuut.
Godeguez speelt de bal door. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady rent richting de bal. Amato onderschept slim de pass. Amato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:12

75e minuut.
Žura bereikt de bal nog maar net als eerste. Žura passt de bal zonder na te denken. Aw heeft problemen om de bal te vangen. Mihalecz is nu in balbezit. Mihalecz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darumami trapt de bal weg. Godeguez met een sublieme pass. Amato is nu in balbezit. Amato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Žura passt de bal zonder na te denken. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz passt de bal in één keer door. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kobakhidze kopt de bal weg. Daar is Mupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Žura geeft een lange en hoge pass. Darumami speelt de bal door. Godeguez kopt de bal weg. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: godSMACK99 78%, Singapore Lions FC 22%.
godSMACK99 - Singapore Lions FC 0:12