Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore United Ju Wrong
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 31.5
matig Schieten matig
goed Passen slecht
zwak Verdedigen matig


11e minuut.
Riascos probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Willets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Willets krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Guşiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Selvam met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Riascos de bal onder controle te krijgen. Szeremet speelt de bal door. Munisamy rent richting de bal. Munisamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa passt de bal met de wreef. Chourio geeft een hoge lob. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski bokst de bal weg. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo geeft de bal voor. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft de bal voor. Lichnerowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szeremet probeert naar een medespeler te passen. Munisamy is nu in balbezit. Munisamy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nedvěd de bal onder controle te krijgen. Tere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore United - Ju Wrong 0:1

36e minuut.
Sosa haalt uit met een fantastische trap. Tenbrink heeft problemen om de bal te vangen. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ban geeft de bal voor. Wang rent richting de bal. Wang speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore United 36%, Ju Wrong 64%.
Singapore United - Ju Wrong 0:1

60e minuut.
Novalija passt de bal met de wreef. Daar is Riascos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riascos met een sublieme pass. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bala is nu in balbezit. Bala passt de bal met de wreef. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Singapore United - Ju Wrong 1:1

74e minuut.
Novalija passt de bal in één keer door. Daar is Riascos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riascos probeert naar een medespeler te passen. Lichnerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Novalija passt de bal zonder na te denken. Daar is Riascos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riascos geeft de bal voor. Bala rent richting de bal. Bala geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore United 41%, Ju Wrong 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Singapore United - Ju Wrong 1:1