Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Ju Wrong Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2834
Ju Wrong godSMACK99
442 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 24.9
adequate Schieten average
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Aw rent richting de bal. Tze Law onderschept slim de pass. Tze Law met een sublieme pass. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ban probeert de bal aan de voet te houden. Ban geeft een hoge lob. Mupa geeft de bal voor. Dewani is nu in balbezit. Dewani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Darumami met een harde bal richting middenveld. Vijaya heeft problemen om de bal te vangen. Selvam probeert naar een medespeler te passen. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet passt de bal in één keer door. Darumami bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Choy de bal. Choy probeert naar een medespeler te passen. Tenbrink rent richting de bal. Dewani onderschept slim de pass. Dewani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - godSMACK99 0:1

40e minuut.
Mikuni geeft de bal voor. Tenbrink probeert de bal aan de voet te houden. Vairavan rent richting de bal. Vairavan schiet op doel. Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - godSMACK99 0:2

42e minuut.
Tenbrink geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ang met de inworp. Choy rent richting de bal. Choy geeft een hoge lob. Kiełczykowski bokst de bal weg. Dewani maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Leo de bal. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ju Wrong - godSMACK99 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ju Wrong 46%, godSMACK99 54%.
Ju Wrong - godSMACK99 0:3

57e minuut.
Deegan onderschept slim de pass. Deegan speelt de bal door. Klungelig pakt Szeremet de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Darumami probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Ban kopt de bal weg. Deegan is nu in balbezit. Deegan passt de bal in één keer door. Szeremet rent richting de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Selvam probeert naar een medespeler te passen. Szeremet rent richting de bal. Gwee is nu in balbezit. Szeremet onderschept slim de pass. Szeremet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Darumami speelt de bal door. Dewani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selvam. Selvam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ju Wrong 36%, godSMACK99 64%.
Ju Wrong - godSMACK99 0:3