Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC (Liverpool Football Club) United Hendon
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kean met een harde bal richting middenveld. Kuek kopt de bal weg. Klungelig pakt Choo de bal. Ngee rent richting de bal. Ngee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kang onderschept slim de pass. Kang geeft een hoge lob. Daar is Asngari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngee rent richting de bal. Ngee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Krishnan geeft een hoge lob. Daar is Kean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - United Hendon 1:0

37e minuut.
Muniady speelt de bal door. Kuek rent richting de bal. Kuek speelt de bal door. Ngee heeft problemen om de bal te vangen. Ngee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kang geeft de bal voor. Aw is nu in balbezit. Gan maakt een afschuwelijke overtreding. Gan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Choo heeft problemen om de bal te vangen. Aw is nu in balbezit. Aw geeft de bal voor. Hong rent richting de bal. Hong geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC (Liverpool Football Club) - United Hendon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 49%, United Hendon 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC (Liverpool Football Club) - United Hendon 1:1

48e minuut.
Chua passt de bal in één keer door. Muzapar heeft problemen om de bal te vangen. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak haalt uit met een fantastische trap. Chang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - United Hendon 2:1

52e minuut.
Chua kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fan de bal onder controle te krijgen. Hong rent richting de bal. Hong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yap de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Muniady heeft problemen om de bal te vangen. Krishnan rent richting de bal. Muniady begaat een overtreding. Muniady krijgt een gele kaart. Krishnan raakt geblesseerd tijdens het duel. Chua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sin speelt de bal door. Aw is nu in balbezit. Aw probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ngee de bal. Ngee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC (Liverpool Football Club) - United Hendon 2:2

57e minuut.
Daar is Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan begaat een overtreding. Ngee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Muniady zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aw rent richting de bal. Aw geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Muniady is nu in balbezit. Pak onderschept slim de pass. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak is nu in balbezit. Pak haalt uit met een fantastische trap. Chang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - United Hendon 3:2

78e minuut.
Chye geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krishnan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pak is nu in balbezit. Pak schiet op doel. Chang bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Choo met een snelle inworp. Yap kan de bal niet met de borst controleren. Ngee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee draait met de bal, schiet en ... Arockriaj bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 51%, United Hendon 49%.
LFC (Liverpool Football Club) - United Hendon 3:2