Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics Alpha Almighty Centuri
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Kumar met de inworp. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chin krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Asngari geeft een lange en hoge pass. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar geeft een hoge lob. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Alpha - Almighty Centuri 1:0

25e minuut.
Kumar speelt de bal door. Tze Law probeert naar een medespeler te passen. Yeo met een sublieme pass. Daar is Beng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yeo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tai komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Asngari met een sublieme pass. Huat is nu in balbezit. Huat passt de bal zonder na te denken. Tai is nu in balbezit. Tai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Chye is nu in balbezit. Chye geeft een lange en hoge pass. Devan heeft problemen om de bal te vangen. Devan schiet op doel. Lau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tactics Alpha - Almighty Centuri 1:1

43e minuut.
Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar passt de bal met de wreef. Beng rent richting de bal. Beng draait met de bal, schiet en ... Soon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Soon met een harde bal richting middenveld. Chin kopt de bal weg. Klungelig pakt Chye de bal. Devan rent richting de bal. Devan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 35%, Almighty Centuri 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tactics Alpha - Almighty Centuri 1:1

58e minuut.
Jayakumar geeft een hoge lob. Gek is nu in balbezit. Gek geeft de bal voor. Beng rent richting de bal. Beng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Asngari probeert naar een medespeler te passen. Tai heeft problemen om de bal te vangen. Kok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kok krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kian probeert naar een medespeler te passen. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee passt de bal in één keer door. Devan rent richting de bal. Devan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Muzapar passt de bal in één keer door. Tai is nu in balbezit. Tai passt de bal met de wreef. Beng is nu in balbezit. Beng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 53%, Almighty Centuri 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tactics Alpha - Almighty Centuri 1:1